Algemene voorwaarden

Studio Jot’m

 

Artikel 1 – Definities

 1. Studio Jot’m is een onderdeel van Jot’m, gevestigd te Bavel, KvK-nummer 69947236, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als opdrachtnemer.
 2. De wederpartij wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als opdrachtgever.
 3. Met de overeenkomst wordt bedoeld de overeenkomst van de opdracht op grond waarvan opdrachtnemer zich tegen betaling van honorarium en kosten jegens de opdrachtgever werkzaamheden voor opdrachtgever verricht en waarbij de algemene voorwaarden van toepassing zijn verklaard.

Artikel 2 – Toepasselijkheid algemene voorwaarden

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, facturen, opdrachten / orders, werkzaamheden, overeenkomsten en levering van diensten en producten door of namens opdrachtnemer waarop zij deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.
 2. Van toepassing is steeds de laatst online beschikbare versie van deze algemene voorwaarden.
 3. De toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.
 4. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd mochten worden, dan blijft het overige in deze algemene voorwaarden bepaalde volledig van toepassing.

Artikel 3 – Bestellingen

 1. Het bestellen van een product gaat middels de webshop studio-jotm.nl
 2. Na keuze van de te bestellen producten, kun je deze direct afrekenen middels een iDeal betaalprovider.
 3. Om de bestellingen goed te kunnen versturen, vragen wij je je adresgegevens op te geven. Deze gegevens worden gebruikt in je klantaccount en voor de betreffende bestellingen.
 4. Na bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail.
 5. Indien de betaling niet goed doorgezet is, nemen wij contact met je op.
 6. Mocht de betaling na 2 werkdagen niet alsnog voldaan zijn, dan komt de order automatisch te vervallen. Hierover ontvang je dan per e-mail een bericht.
 7. Bestellingen worden geleverd in Nederland en België.

Artikel 4 – Tarieven en betalingen

 1. Alle prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten.
 2. In principe staan de prijzen per stuk vermeld. Bij enkele producten betreft het set van diverse varianten. Dit staat duidelijk in de productomschrijving vermeld, hiervoor geldt dan de setprijs als basis.
 3. De verzendkosten en eventuele extra kosten worden weergegeven in de winkelmand en tijdens het afrekenen.
 4. In de webwinkel is een minimum orderbedrag van € 4,95 verplicht. Dit betekent dat je minimaal iets moet bestellen t.w.v. € 4,95 exclusief betaal & verzendkosten.
 5. Betaling kan middels iDeal. Na ontvangst van de betaling wordt er gestart met de verwerking van de order.

 

Artikel 5a – Levering

 1. Producten worden normaliter, zolang de voorraad strekt, binnen 1-3 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. Het gaat om voorraad producten.
 2. Indien er sprake is van tailormade producten wordt de exacte levertijd onderling per e-mail afgestemd.
 3. Heb je een spoed bestelling, laat het dan per e-mail weten (info@studio-jotm.nl). Na overleg is het wellicht mogelijk de bestelling eerder te verzenden. Graag het ordernummer als referentie aangeven in het e-mailverzoek.
 4. Wij behouden het recht de bestelling te annuleren en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.
 5. De aangegeven leveringstermijn is vrijblijvend, tenzij anders is overeengekomen. (Onvoorziene) vertraging van de levering geeft geen recht op ontbinding van de overeenkomst of schadevergoeding.

 

Artikel 5b – Verzending & bezorgkosten

 1. De verzend- & administratiekosten binnen NL bedragen € 5,25 voor brievenbuspakketjes of € 3,95 voor het versturen per post, niet traceerbaar. Een en ander wordt verzonden via POSTNL.

  Voor België geldt € 8,25 tot een orderbedrag van €20,– en € 14– vanaf €20,–.

 2. Bij besteding vanaf € 60,- zijn de verzendkosten binnen NL gratis. Voor België geldt vanaf 100,– gratis verzending.
 3. Verzenden is voor eigen risico van de klant. Onze producten worden met zorg ingepakt en verzonden. Bij beschadiging en/of vermissing van producten berust het risico tot het moment van bezorging bij Studio Jot’m. Mocht iets niet naar wens geleverd worden, neem dan, onder vermelding van het ordernummer, per e-mail contact met ons op. (info@studio-jotm.nl)
 4. Indien je kiest niet traceerbaar versturen, kunnen wij de zending niet achterhalen en kan hier ook geen klacht over ingediend worden.
 5. Het is ook mogelijk de zending op te halen in Bavel. Er worden dan geen verzendkosten berekend. Indien de order opgehaald wordt, dient dit in het orderproces al aangegeven te worden. Selecteer hiervoor de kortingscode OPHALEN. Na ontvangst van de betaling neem ik per e-mail contact met je op om de levering en het een tijdstip af te stemmen.

Artikel 6 – Aanpassing of herroeping

 1. Een bestelling kun je annuleren door binnen 2 uur een bericht te sturen naar info@studio-jotm.nl.
 2. Wil je wel producten retourneren? Dan moet je dit binnen 7 dagen aan ons doorgeven.
 3. De producten dienen wel in originele staat en verpakkingen te worden geretourneerd.
 4. De producten dienen wij hierna binnen 14 dagen retour te hebben ontvangen. Indien de producten in goede staat retour ontvangen zijn, wordt het aankoopbedrag van de producten gecrediteerd. Zowel de verzendkosten als de retour-verzendkosten zijn voor eigen rekening.

 

Artikel 7 – Garantie

 1. Het materiaal en het kleurgebruik van onze producten wordt nauwkeurig geselecteerd. Enige oneffenheden en/of kleurverschillen kunnen voorkomen.
 2. Aan eventuele kleurverschillen van de producten ten opzichte van de afbeeldingen in de webshop kunnen geen rechten en herroepingen worden verleend.
 3. Indien je ondanks onze nauwkeurige kwaliteitskeuze niet tevreden bent over de kwaliteit van een product, dan kun je per e-mail contact opnemen met ons.

 

Artikel 8 – Klachtafhandeling

 1. Indien een bestelling niet naar tevredenheid is, vernemen wij dit uiteraard graag. Je kunt dit mailen naar info@studio-jotm.nl.
 2. Graag ontvangen wij deze binnen 5 dagen na ontvangst van het bestelling.
 3. Wij proberen binnen 2 werkdagen te reageren op je klacht, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

 

Artikel 9 – Privacy

 1. Studio Jot’m – Jot’m respecteert de privacy van gebruikers van de webshop/website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
 2. Studio Jot’m gebruikt je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.
 3. Wij zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.
 4. Deze gegevens zullen 5 jaar worden bewaard i.v.m. de fiscale bewaarplicht.
 5. De aparte privacyverklaring is te downloaden vanuit een apart document op onze website.
 6. Je gegevens worden door ons gebruikt om de volgende diensten te leveren:
  • Als je een bestelling hebt geplaatst, hebben we je naam, bedrijfsnaam (optioneel), e-mailadres, telefoonnummer (optioneel), afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
 7. De gegevens die je invoert worden na het afronden van je bestelling alleen gebruikt voor administratieve doeleinden die nodig zijn voor de bedrijfsvoering.
 8. Je gegevens worden niet verkocht aan derden en zijn niet toegankelijk voor derden, tenzij dit nodig is voor de bedrijfsvoering.
 1. PostNL
  Verzending naar opgegeven afleveradres.
 2. Website
  Deze webshop is ontwikkeld via WordPress / Woocommerce. Tijdens het bestelproces dienen je gegevens te worden ingevoerd en worden bewaard volgens wettelijke termijn, als orderhistorie.
  • De webshop wordt gehost door beveiligde servers.
  • Na het afronden van je bestellingen worden je gegevens alleen gebruikt voor administratieve verplichtingen.
 3. Mollie
  Wanneer je betaalt met iDeal, worden je gegevens doorgestuurd naar Mollie. Zij verwerken de volgende persoonsgegevens: betaalgegevens (bankrekeningnummer), IP-adres, Internetbrowser & apparaat type & in sommige gevallen voor- en achternaam, adresgegevens en informatie over orderbedrag dat werd afgenomen bij Studio-Jotm.nl.
 4. Google Analytics
  Voor analyse van de webshop en de bezoekers hierop maken wij gebruik van Google Analytics. Studio Jot’m heeft Google niet toegestaan verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google na 26 maanden verwijderd.
 5. Social media kanalen
  In onze webshop kan men producten delen en liken met eigen social media accounts (Instagram en Facebook). Wanneer je hierop klikt verzamelen de bedrijven je persoonsgegevens conform hetgeen opgegeven in je privé-account.

Artikel 10 – Intellectueel eigendom

 1. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, behoudt opdrachtnemer alle intellectuele absolute rechten, waaronder auteursrecht, op alle gegevens, geleverde informatie, ontwerpen, offertes, en overige resultaten uit geleverde werkzaamheden.
 2. De genoemde intellectuele rechten mogen niet zonder schriftelijke toestemming van opdrachtnemer worden gekopieerd, aan derden getoond, ter beschikking gesteld, worden doorverkocht of op andere wijze worden gebruikt dan vooraf is overeen gekomen.
 3. Opdrachtnemer is gerechtigd het in opdracht gemaakte werk te gebruiken voor PR doeleinden.
 4. Opdrachtgever komt een publicatierecht toe na volledige betaling. Opdrachtgever is niet gerechtigd het aangeleverd materiaal te gebruiken voor andere doeleinden dan overeengekomen.
 5. Opdrachtgever is niet gerechtigd aangeleverd materiaal te (laten) bewerken.
 6. Opdrachtnemer blijft eigenaar van de content, broncode, design en software, tenzij anders is vermeld. Opdrachtgever komt enkel een gebruiksrecht toe.

Artikel 11 – Geschillen

 1. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
 2. Excessen zullen enkel een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.
 3. In afwijking van de wettelijke verjaringstermijnen, bedraagt de verjaringstermijn van alle vorderingen en verweren jegens opdrachtnemer en betrokken derden 12 maanden.

Mocht je nog vragen hebben over deze algemene voorwaarden, dan kunt je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder. Op onze website vind je altijd de meest recente informatie over de privacy verklaring en onze cookiestatement.

 

Ben je niet tevreden over de manier waarop Studio Jot’m met jouw gegevens is omgegaan? Dan willen wij je dit graag nader toelichten om misverstanden te voorkomen. Tevens ben je vrij om een bezwaar in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

De voorwaarden van Studio Jot’m zijn van toepassing op de bestellingen die geplaatst worden via de webshop studio-jotm.nl. De activiteiten van Studio Jot’m en Jot’m online business support vallen onder de paraplu van Jot’m – KVK Breda 69947236.

 

Studio Jot’m | info@studio-jotm.nl | Ingrid Staring | Valkenlaar 15 | 4854 GR BAVEL | IBAN: NL31 KNAB 0258 3234 42