Fun Facts over studio jot’m

Eerst even voorstellen: ik ben Ingrid Staring, creatief brein achter Studio Jot’m. Naast dat creatieve brein heb ik een ondernemend karakter en zit ik vol leuke, nieuwe ideeën. Ik geniet ervan om anderen aan te steken met mijn enthousiasme en om samen mooie dingen te ontwikkelen.
Nu weet je wie ik ben. Maar er is nog veel meer leuks te vertellen over Studio Jot’m. Een paar fun facts:

Studio Jot’m heeft een broertje

Mijn creatieve bloed kruipt waar het niet gaan kan en door de jaren heen heb ik geleerd dat mijn hart ligt bij design. Ik ontwerp graag kaarten, logo’s, websites en nog veel meer.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij Jot’m online business support. Het oudere broertje van Studio Jot’m zeg maar.

Altijd al gek op kaarten

En niet alleen op kaarten. Als kind al was ik ook al dol op pennen, boekjes en schriften en droomde ik ervan om daar ‘iets’ mee te doen. Dat ik lange tijd gewerkt heb in de relatiegeschenken is dus niet zo verrassend. Maar met Studio Jot’m is mijn droom pas echt uitgekomen. Daar ben ik trots op!

Dit is pas het begin

Van de kaarten, stickers en geschenkzakjes in de collectie van Studio Jot’m word je blij. Of het nou voor jezelf is of voor een ander. Dit bijzondere assortiment is voor mij een mooie start. En de toekomst heeft ongetwijfeld nog veel meer moois in petto. Ik kan niet wachten!

Jot’m?

Voor degene die het zich afvragen: Jot’m is een verbastering van jottem. Een enthousiaste uitroep voor ja, het kan! Maar in deze vorm ook de enige uitspreekbare combinatie van de voorletters van mijn 4 jongens!